ШФ-5 біла фактурна штукатурка камінцева зерно 1,8 мм, Polimin, 25кг

POLIMIN
500,74
грн.

ШФ-5 біла фактурна штукатурка камінцева зерно 1,8 мм, Polimin, 25кг

Застосовується для виконання високоякісних штукатурних робіт на різних мінеральних основах (бетон, цегла тощо). Рекомендована для оштукатурювання фасадів та стін у приміщеннях з вологим режимом експлуатації. Після твердіння є міцним підготовчим шаром перед нанесенням різних цементних шпаклівок або декоративних штукатурок.

Рекомендована як для традиційного ручного, так і механічного нанесення.

Склад

Полімінінеральна композиція на основі високоякісного цементу з додаванням перліту та модифікаторів.

Застосування

Застосовується для виконання високоякісних штукатурних робіт з різних мінеральних основ (бетон, цегла, газобетон, пінобетон). Рекомендована для оштукатурювання та ремонту тріщин, раковин, зовнішніх стін та стін у приміщеннях, виконаних із вищевказаних матеріалів.

Підготовка основи

Основа повинна бути міцною і сухою, без помітних руйнувань. Фарбу, масляні або воскові плями, а також інші речовини, які знижують адгезію (зчеплення з поверхнею), повинні бути видалені за 2 години до нанесення. Ділянки з біологічними забрудненнями мають бути оброблені антисептиками або видалені вручну.

Приготування суміші

Суху суміш поступово висипати в чисту воду кімнатної температури і ретельно перемішати до отримання однорідної маси без грудочок. Після 3-5 хвилинного витримування суміш перемішати повторно.

Нанесення штукатурки

Суміш наносити на підготовлену поверхню шляхом накидання з наступним розрівнюванням правилом і терками, що розгладжують. При великій товщині штукатурного шару суміш наноситься в кілька шарів за правилом "мокре на мокре". Загальна товщина шару штукатурки 30 мм. При нанесенні шару від 30 до 35 мм слід використовувати армуючі елементи (металеву або склотканину сітку). Можливе нанесення через сопло розчинонасосу чи штукатурної машини.

Вид: Декоративна

Вага/Об`єм: 25 кг

Тип: Структурна