Світондейл ПРАЙМ ЕКП 4.0 Сланець сірий СМ В (ПЕ) (10 кв.м)

Sweetondale
1156,30
грн.

Продукт SWEETONDALE PRIME представляє собою рулонний матеріал для покрівлі і гідроізоляції, який використовується шляхом наплавлення. Він виготовляється шляхом обробки скловолоконної або поліефірної основи двосторонньо бітумним в'яжучим, який містить бітум, АПП полімерний модифікатор для збільшення теплостійкості, та мінеральний наповнювач.

Потім на обидві сторони основи наносяться захисні шари, які можуть бути виготовлені з крупнозернистої посипки (сланцю) або полімерної плівки.

SWEETONDALE PRIME випускається в двох варіантах:

  • SWEETONDALE PRIME TOP з крупнозернистою посипкою з одного боку і полімерною плівкою з іншого, який використовується для улаштування верхнього шару покрівлі
  • SWEETONDALE PRIME BASE з полімерною плівкою на обох боках, який призначений для улаштування нижніх шарів покрівлі та гідроізоляції конструкцій.

Цей матеріал відрізняється підвищеною теплостійкістю, що дозволяє ефективно використовувати його для монтажу покрівлі в гарячому кліматі, а також на будівлях з великими нахилами. Він також може бути використаний для гідроізоляції будівельних конструкцій.

Вид: з крихтою

Тип: покрівельний

Довжина: 10 м

Основа: поліестер