Профіль CD-60 - 0.6 мм (3м) (упак.18шт)

СТАЛЬ
144,00
грн.
Профіль CD-60 - 0.6мм (3м) (упак.18шт)
Профіль CD-60 3 м (0,6 мм) - це зручне в застосуванні, міцне виріб, який широко використовується для монтажу підвісних гіпсокартонних конструкцій. Матеріал застосовують при влаштуванні віконних укосів, багаторівневих стель, стін, різних ніш та інших конструкцій з гіпсокартону. профіль дозволяє створювати легкі і досить міцні каркаси, які дають можливість надійно закріплювати гіпсокартонні листи і не несуть великий додаткового навантаження на робочі підстави.

Виготовляється виріб методом холодного прокату, в його основі знаходиться оцинкована листова сталь. Цей матеріал надає профілю хороші характеристики міцності, робить його стійким до появи корозійних процесів і забезпечує великий експлуатаційний ресурс. Профіль CD 60 також стійкий до деформацій, міцний на вигин і може витримувати досить великі робочі навантаження.

При установці даний профіль монтується в спеціальний направляючий UD-профіль. Приєднання виробів виконується за допомогою саморізів по металу. Профілю рекомендується монтувати на відстані 40-60 сантиметрів, це дозволить розподілити вагу одного гіпсокартонного листа на три-чотири профілю. Даний матеріал виділяється функціональністю, тому нерідко використовується при монтажі каркасів для профнастилу, OSB-плит, сайдинга, деревно-стружкових, деревно-волокнистих плит та інших матеріалом.

Вид: CD-60

Тип: Профіль

Товщина: 0,6 мм

Довжина: 3 м