Мульті-клей підвищенної адгезії POLIMIN П-22 25 кг

POLIMIN
314,00
грн.
Мульті-клей підвищенної адгезії POLIMIN П-22 25 кг
Клей Полімін П-22 широко використовується у будівельних роботах. Його можна застосовувати для фіксації різних облицювальних виробів, рівень водопоглинання яких не менше 2%. Особливістю Поліміну П-22 є використання як для зовнішньої обробки, так і внутрішньої. Завдяки високій адгезійній здатності матеріал можна наносити на поверхні будь-якого типу: бетон, цегла, деревина, різні види штукатурки або шпаклівки.
Основні характеристики Полімін П 22
Полімін – український бренд, який є відгалуженням компанії Фомальгаут. Спочатку підприємство доставляло цемент, однак через 4 роки поле заснування розпочало власне виробництво продукції для будівництва. Бренд Полімін випускає товари для оздоблювальних робіт: штукатурку, шпаклівку, ґрунтовку та клей, у тому числі і Polimin P22. Випускається речовина в упаковці вагою 25 кг.
До складу Поліміну 22 входять цемент, мінеральні сполуки та спеціалізовані добавки, що забезпечують оптимальний рівень адгезії. Для отримання необхідного розчину необхідно додати певну кількість води, зазначену на упаковці: в середньому для розведення 25 кг порошку потрібно 4-5 л, після чого його необхідно ретельно розмішати до отримання однорідної консистенції. Витрата клею для плитки Полімін П-22 більш ніж економічний – для фіксації 1 кв. оздоблювального матеріалу потрібно приблизно 1,6-1,8 кг розчину. Найбільш надійним вважається нанесення клейового шару завтовшки 1 см.

Вага/Об`єм: 25 кг

Тип: Керамограніт, камінь